Hei, vi er et norsk par, Marena og Roger, som lever et rolig og innholdsrikt liv i en liten by som heter Fauske, i den nordlige delen av Norge. Mange hobbyer fyller fritiden vår. Den største og desidert dyreste hobbyen vi har, er seilbåten vår.

Interessen for seiling kom til oss for bare noen få år siden, selv om vi har hatt båter i forskjellige størrelser de siste 25 årene. Tanken på å reise rundt i en seilbåt kombinert med vår andre store interesse for foto og video var så tiltalende at vi endte opp med å kjøpe vår egen seilbåt i 2016. Ta en titt på utstyret vårt her

Gjennom videoene våre forteller vi de lokale historiene mens vi seiler rundt, vi viser deg dyrelivet, og du får se de mest spektakulære landskapene. Forhåpentligvis har du lyst til å bli med på eventyret, for vi ønsker virkelig å vise deg de vakreste delene av kysten vår.

Våren 2021 planlegger vi å utvide lekeplassen vår og ta Argo ut i Europa. Så langt har vi Skottland, Nord-Irland, Irland, England, Frankrike, Portugal, Nederland og Danmark på listen. Følg med for mer informasjon.

Du finner lenken til spillelisten på Youtube her.